X
تبلیغات
ماهیگیری - طرز ساخت انواع طعمه
ماهیگیری

طرز ساخت طعمه خردل با شربت افرا

مواد لازم:

1 لیوان آرد

2 قاشوق غذاخوری کره بادام زمینی

3 قاشوق غذا خوری شربت افرا

3 قاشوق غذا خوری روغن نباتی

2 قاشوق غذا خوری پودر سیر

3 قاشوق غذا خوری خردل زرد

1 عدد تن ماهی

1 تخ مرغ

تمام مواد را با هم ترکیب کنید بعد برای بدست آمدن خمیر به آن اب اضافه کنید بعد از انجام ترکیب واضافه کردن آب برای بدست آمدن خمیر طعمه آماده است . . .


 ساخت طعمه برای قزل آلا

مواد لازم :

1 لیوان آرد سفید

نصف فنجان شکر

1 لیوان آرد جو

پنیر

آب

آب را بجوشانید و تمام مواد به جزء پنیر را درآن بریزید ومخلوط کنید وقتی مواد تبدیل به خمیر شد . آن را در یخچال قراردهید تا سرد شود بعد مواد را از یخچال درآورده و پنیر را به آن اضاف کنید بعد از انجام این مراحل طعمه برای ماهیگیری قزل الا آماده است



ساخت طعمه ای مشترک برای اسبله و کپور (طعمه سوسیس)

مواد لازم :

1 عددسوسیس هادداگ

2 لیوان آرد

پنیر

آب

سوسیس هادداگ وپنیر را به قطعات کوچک تبدیل کنید و آنها را در کاسه ای بریزید وسپس آرد را به آن اضافه کنید در حالی که دارید مواد را با هم مخلوط می کنید آب را به آن اضافه کنید

تا زمانی به آن آب اضافه کنید که مواد به شکل یک توپ خمیر در بیاید در این صورت طعمه آماده است



ساخت طعمه دارچینی برای کپور

مواد لازم:

۲ قاشوق غذا خوری دارچین

۲ لیوان آرد ذرت

۲ قاشوق وانیل

۱/۲ لیوان آب گرم

موادرا باهم مخلوط کنید وخوب آنها را به هم بزنید وآب گرم را به آنها اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید . و در مرحله دوم دارچین را کم کم به خمیر اضافه کنید وخوب با هم ترکیب کنید بعد خمیر بدست آمده را در کیسه پلاستسکی قرار دهید تا خشک نشود و در ماهیگیری کپور از آن استفاده کنید


طعمه جوشانده آرد جو

مواد لازم:

۱/۲ لیوان آرد جو

۱ فنجان آرد ذرت

۱ فنجان آرد ساده

۱/۲ لیوان پنیر رنده شده

مواد را با هم ترکیب کنید ودر ظرفی بریزید وبه آنها آب اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید و آنها را در اندازه های مناسب گلوله گلوله کنید ودر آب جوش بجوشاند. بعداز این مرحله طعمه ها را از آب در بیاورید وبگزارید تا خشک شود و با استفاده از ریسه جوشانده در ماهیگیری کپور استفاده کنید.



ساخت طعمه سویا با طعم دهنده دلخواه برای ماهی کپور

مواد لازم:

۱ لیوان آرد سویا

۱لیوان آرد ذرت

طمع دهنده دلخواه

مواد را با هم مخلوط کنید سپس به آن به مقدار کافی آب اضافه کنید وبه هم بزنید تا یک خمیر بدست بیاید و سپس به آن طمع دهنده دلخواه را اضافه کنید و برای استحکام بیشتر طعمه می توانید به آن آرد ذرت یا آرد سویا اضافه کنید. بعد خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و در آب جوش به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا طعمه به صورت جوشانده دربیاید.

این طعمه را در ماهیگیری کپور می توانید استفاده کنید.

منبع مقاله :http://conquercarpbaits.blogspot.com


ساخت طعمه عسل برای کپور

مواد لازم:

وانیل

۴ قاشوق غذا خوری شکر

عسل

آرد ذرت

آب

آب و وانیل  و  ۴  قاشوق شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و بر روی گاز با حرارت ملایم  قرار دهید. وقتی شروع به جوش خوردن کرد به آرامی به آن یک لیوان آرد ذرت اضافه کنید آن را به خوبی به مدت ۳ دقیقه به هم بزنید تا به یک خمیر مقاوم تبدیل شود و سپس آن را از روی گاز بردارید و بگزارید خنک شود ودر یک کیسه پلاستیکی قرار دهید برای ماهیگیری.

ترجمه ای از سایت :http://www.carpanglersgroup.com


ساخت طعمه جوشانده ساده ذرت برای ماهیگیری کپور (با انمیشن گره)


مواد لازم:
 
1 فنجان شکر
2 فنجان آرد سفید
3 فنجان ارد ذرت

مر حله اول مخلوط کردن تمام مواد را در کاسه ای بزرگ . سپس به آرامی آب به مواد مخلوط شده اضافه کنید تا مواد به غلظت مورد نظر برسد. اگر نیاز به آرد بیشتری باشد باز آرد اضافه کنید و کمی هم ارد ذرت. 

بعد از بدست آمدن خمیر آنها را به توپ های به اندازه های متوسط تبدیل کنیدو آنها را در در آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

مترجم ابی فیشر

منبع مقاله ها

15 Carp Bait Recipes

متآسفانه تمام این مقاله ها به صورت غیره قانونی در سایت های ماهیگیری دیگر کپی برداری شده . . .

+ نوشته شده در  جمعه 1388/08/29ساعت 6:3 بعد از ظهر  توسط ابی  |